Termeni si conditii de utilizare

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare:
Accesul si utilizarea site-ului concursulprofudemate.ro , sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati termenii si conditiile urmatoare.
2. Website-ul concursulprofudemate.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. concursulprofudemate.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Profuconcursu.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.
3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit.
Pentru ca concursulprofudemate.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL. NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS AL ADMINISTRATORILOR WEBSITE-ULUI. NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE , IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES. NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (texte, materiale video, poze, etc). UTILIZATORII CARE POSTEAZA MATERIALE PE SITE(video,foto,informatii,etc.) ISI ASUMA RESPONSABILITATEA ACESTORA. NU VOM TOLERA MATERIALE CARE AU CONTINUT RASIST SAU CARE INSTIGA LA ASTFEL DE ATITUDINI. VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.
4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit, fara a avea in prealabil acordul scris al titularului, dreptului de proprietate intelectuala, adica concursulprofudemate.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. concursulprofudemate.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
5. Publicarea de informatii de catre utilizator
concursulprofudemate.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor. concursulprofudemate.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale. Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, amenintatoare, care sa instige la ura, materiale ofensive la adresa vreunei etnii sau rase, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre concursulprofudemate.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, comercializarea, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea prin cablu, realizarea de materiale derivate. concursulprofudemate.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.
6. Limitarea raspunderii
concursulprofudemate.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.
7. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor romanilor,din Romania,din Romandria,din toate tarile,ori, de pe toate planetele pe care locuiesc,traiesc,respira,gandesc,iubesc,rad,plang,glumesc . Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord ca sunteti romani si cunoasteti concursulprofudemate.ro, cu toti termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina
Inapoi